21/08/2024

Antwerpen, [21/08/2024] – Vanaf 1 oktober zal BBC First de commercialisering van zijn Vlaamse tv zender voortzetten met Transfer Media als nieuwe partner.

Transfer Media kondigt met trots aan dat BBC First vanaf oktober 2024 zal worden toegevoegd aan haar brede portfolio. Deze samenwerking markeert een mooie stap voor Transfer Media. BBC First zal een zeer complementaire zender zijn binnen het huidige aanbod.

De timing van deze toevoeging kan niet beter zijn. In de cruciale najaar periode, waarin adverteerders traditioneel sterk aanwezig zijn, biedt BBC First nieuwe en waardevolle spot en non-spot mogelijkheden om zoveel mogelijk doelgroepen te bereiken. Merken zijn welkom om het Transfer Media Team te briefen over de creatieve en billboard mogelijkheden, zodat ze samen de unieke kracht van BBC First optimaal kunnen benutten.

“Met Transfer Media aan boord kijken we uit naar nieuwe mogelijkheden en groei. Hun expertise en strategische visie sluiten perfect aan bij onze doelen voor de toekomst.” – aldus Bram Husken, Vice Voorzitter van BBC First Benelux.

“Bij Transfer Media blijven we ons inzetten om adverteerders de beste kanalen en platformen te bieden voor hun communicatiebehoeften. Met de komst van BBC First versterken we deze belofte en blijven we vooroplopen in het leveren van kwalitatieve mediamogelijkheden.”, aldus Michel Dupont, General Manager bij Transfer Media.

 

BBC First, gekend voor zijn Britse drama-en misdaadseries, spannende thrillers en aangrijpende verhalen past perfect binnen het brede portfolio van Transfer Media. Hierdoor worden de verschillende DNA’s nog meer aangevuld als ooit tevoren.

 

 

 

 

 

 

 

________________________

 

Over Transfer Media

Transfer Media is de reclameregie voor thematische televisie, digitale video, radio en bioscoop, zowel in het noorden, als het zuiden van België. Transfer Media vertegenwoordigt de advertentieruimte voor o.a. 13ème Rue, ATV, BBC First, C8, Cartoon Network, DAZN, DAZN Pro League, Disney Channel, Disney Junior, Eclips TV, Kanaal Z/Canal Z, MTV, National Geographic, Nickelodeon, Nick Jr, Pickx+ Pickx+ Sports, ROBtv, Sport10, Star Channel, Studio 100 TV, SYFY, TV Oost en Xite. Sinds 2021 commercialiseert Transfer Media de verschillende cinemacomplexen onder UGC België. Dankzij de overname van 21st Century Fox door Disney in 2019, is The Walt Disney Company hoofdaandeelhouder van Transfer Media. In samenwerking met Precise.TV en The Walt Disney Company voorziet Transfer Media advertentiemogelijkheden op YouTube. Vanaf april 2024 vertegenwoordigt de reclameregie een 45-tal regionale radio-omroepen. Raadpleeg de website voor meer informatie: www.mytransfer.be.

 

Over BBC First

BBC First is de thuisbasis van originele, premium Britse drama’s uit Groot-Brittannië en daarbuiten, met erkend en bekroond talent voor en achter de camera. Het is een lokale zender die is afgestemd op de voorkeuren van het Belgische publiek en kijkers de kans geeft om verhalen te zien die uitdagen, meeslepen en vermaken.